fbpx

Întrebări frecvente Kalipso

Ne propunem să va oferim o imagine clară a aspectelor ce țin de organizarea unor evenimente reușite și memorabile.

Capacitate și Spațiu

Detalii despre cât de mare este spațiul nostru și câți oaspeți poate găzdui.

Sala noastră Kalipso Alma poate găzdui un număr minim de 170 de persoane și până la un maxim de 300 de persoane. Pentru evenimentele organizate în zilele de sâmbătă și duminică, cerința minimă este de 170 de persoane, în timp ce pentru zilele de vineri cerința minimă este de 150 de persoane. Această capacitate generoasă, împreună cu sistemul avansat de climatizare și aer condiționat, asigură confortul tău și al invitaților, indiferent de dimensiunea evenimentului.

Sala noastră Kalipso Lago poate găzdui un număr minim de 70 de persoane și până la un maxim de 240 de persoane. Reține că pentru zilele de sâmbătă capacitatea minimă este de 100 de persoane. În restul zilelor, sala poate găzdui între 70 și 240 de persoane. Cu o cerință minimă de 70 de persoane, la fel ca și sora sa mai mare, Kalipso Lago beneficiază de un sistem avansat de climatizare și aer condiționat, garantând confortul optim pentru toți invitații tăi.

Da, există o cerință minimă de invitați în funcție de sala și ziua aleasă:

Pentru Kalipso Alma:

 • În zilele de sâmbătă și duminică, cerința minimă este de 170 de persoane.
 • În zilele de vineri, cerința minimă este de 150 de persoane.

Pentru Kalipso Lago:

 • Cerința minimă este de 70 de persoane, indiferent de ziua săptămânii.

Aceste cerințe ne ajută să ne asigurăm că fiecare eveniment beneficiază de o atmosferă intimă și confortabilă, optimizată pentru numărul de invitați.

Absolut! Avem două zone speciale pentru cununiile civile. Una este deja amenajată, iar cealaltă este pe marginea lacului, oferind un cadru romantic, perfect pentru poze. Pentru această zonă, recomandăm să colaborați cu o firmă de decorațiuni, iar noi vom pune la dispoziție scaunele (maxim 50 de scaune). Imaginează-ți o cununie în aer liber, în inima naturii, cu verde cât vezi cu ochii.

Da, punem la dispoziție două camere speciale pentru miri. Acestea sunt dotate cu baie proprie, terasă cu vedere la lacul Ciric, cabină de duș walk-in, pat matrimonial, televizor, dulap, oglindă și aer condiționat în fiecare cameră.

Aceste camere sunt ideale pentru momentele de relaxare și schimbare, oferind tot confortul necesar. Camerele sunt disponibile mirilor conform orelor menționate în contract, asigurându-vă un spațiu privat și elegant pentru pregătirea evenimentului.

Costuri și Pachete

Informații despre prețurile noastre și pachetele disponibile pentru evenimente.

La Kalipso, punem accent pe transparență și calitate. Nu avem o taxă separată pentru închirierea sălii; costul este inclus în prețul total al meniului. Asta înseamnă că beneficiați de toate facilitățile noastre premium fără costuri suplimentare.

În schimb, pentru a vă asigura data dorită, percepem un avans de 7500 lei. Acest avans se va deduce din suma totală a evenimentului.

Pentru avans, acceptăm plata în numerar, prin transfer bancar sau la POS. Dacă preferați plata la POS, vă rugăm să ne informați cu o zi înainte.

La semnarea contractului, va trebui să achitați 7500 lei ca avans pentru rezervarea datei.

Puteți plăti în numerar, prin transfer bancar sau la POS direct cu cardul. Dacă preferați plata direct cu cardul la POS, vă rugăm să ne informați cu o zi înainte.

Rețineți: Avansul nu se returnează dacă evenimentul este anulat sau amânat.

După eveniment, avansul de 7500 lei se va scădea din costul total.

Ne dedicăm să vă oferim servicii de top, garantând că investiția dvs. se traduce într-o experiență memorabilă.

Pachetul nostru de bază este gândit să vă ofere o experiență completă. Acesta include mancarea, primirea oaspeților cu vin spumant, open bar cu suc, apă, cafea, chifle (3 bucăți/invitat), serviciile ospătarilor, bucatari, personal de curățenie, tortele de foc și mise en place complet. De asemenea, beneficiati de iluminat ambiental personalizabil și de o terasă de vară elegant amenajată. Fructele sunt opționale, iar pentru orice altă personalizare, suntem deschiși la propunerile dvs.

Da, la Kalipso, ne mândrim cu flexibilitatea noastră. Oferim meniuri personalizabile și suntem deschiși la orice idee sau sugestie aveți. Fiecare detaliu poate fi adaptat pentru a se potrivi viziunii dvs. pentru eveniment.

Absolut! Pentru a vă răsplăti alegerea, oferim 10 meniuri gratuite pentru nuntile organizate de luni până vineri și pentru cele din extra sezon (din Noiembrie până în Aprilie). Este modul nostru de a vă mulțumi pentru încrederea acordată.

Se poate plăti prin Cash, transfer bancar sau plata la POS cu cardul. Vă rugăm să ne anunțați cu o zi înainte dacă optați pentru plata la POS.

Servicii și Facilități

O privire asupra tuturor serviciilor și facilităților pe care le oferim.

Oferim consultanță gratuită pentru a te ajuta să optimizezi spațiul și să organizezi evenimentul fără stres. De asemenea, avem parteneriate exclusive cu furnizori de top pentru a-ți oferi o experiență de neuitat.

La Kalipso, ne mândrim cu bucătăria noastră proprie, dotată după ultimele standarde. Meniurile servite la evenimentele organizate în cadrul Kalipso sunt preparate exclusiv în bucătăria noastră de către maeștrii noștri bucătari. Avem 6 meniuri prestabilite, plus opțiuni Ovo-lacto vegetariene și de post. Fiecare fel de mâncare este o experiență culinară unică, iar dacă doriți, puteți veni pentru o degustare culinară înainte de eveniment.

Ne-am asigurat că atmosfera evenimentului dvs. este perfectă. Oferim un sistem avansat de iluminat ambiental pentru întreaga sală, care poate fi personalizat cu orice culoare dorită. Acest sistem se pretează perfect evenimentului dvs., creând o atmosferă de vis. Deși nu oferim echipamente audio, avem recomandări pentru muzică live, fie că preferi un DJ sau o formație live.

La Kalipso, vă oferim o bază elegantă de decoruri incluse. Cu toate acestea, dacă visezi la ceva mai special, avem recomandări de top pentru tine. Sala poate fi personalizată în funcție de gusturile și nevoile tale, iar posibilitățile sunt nelimitate. De la culorile alese, stilul aranjamentelor până la elementele decorative, totul poate fi adaptat pentru a se potrivi viziunii dvs.

Sigur că da! La Kalipso, ne dorim ca evenimentul dvs. să fie exact așa cum l-ați visat. Puteți avea orice invitat muzical doriti, și chiar avem și recomandări dacă aveți nevoie.

Da, ne asigurăm că toți invitații dvs. se simt bineveniți și confortabili. Pentru sala Kalipso Alma, oferim acces facil pentru persoanele cu dizabilități.

Deși ne străduim să oferim o gamă largă de servicii, nu avem în portofoliu servicii de Wedding Planning. Cu toate acestea, avem parteneriate cu cei mai talentați și experimentați planneri de nuntă, gata să vă ajute să transformați visul în realitate!

Pentru a ne asigura că servirea se desfășoară fără probleme și fiecare invitat este bine îngrijit, alocăm un ospătar pentru fiecare grup de 20 de persoane, adică la fiecare 2 mese.

Absolut! Costul asociat cu bucătarii este deja inclus în prețul meniului. Nu veți avea surprize sau costuri suplimentare în acest sens. Ne asigurăm că aveți tot ce vă trebuie pentru a vă bucura de eveniment fără griji financiare suplimentare.

Da, avem o listă de furnizori de încredere în domenii precum foto/video, candy bar, lemonade bar, formație, DJ și altele. Cu toate acestea, acești furnizori nu sunt obligatorii prin contract. Ei sunt doar recomandări din partea noastră, iar decizia finală privind alegerea lor vă revine în totalitate.

Regulamente și Restricții

Ghidul nostru pentru ce este permis și ce nu în cadrul evenimentelor.

Puteți confirma numărul final de invitați cu 7 zile calendaristice înainte de data evenimentului.

La Kalipso Alma, ne dorim ca fiecare eveniment să fie vibrant și plin de energie. Nu avem restricții specifice privind muzica sau nivelul de zgomot. Cu toate acestea, ne asigurăm că atmosfera este potrivită pentru toți invitații, oferind un sistem de iluminat ambiental personalizabil și recomandări pentru muzică live, fie că preferi un DJ sau o formație live.

Înțelegem importanța personalizării fiecărui detaliu al evenimentului dvs. Deși nu punem la dispoziție un bar și nici nu comercializăm băuturi alcoolice, recomandarea noastră este să colaborați cu un cocktail bar mobil. Acesta poate fi adaptat pentru a se potrivi perfect cu tema și stilul evenimentului dvs.

Înțelegem că planificarea unui eveniment poate avea neprevăzute. Dacă decideți să anulați evenimentul, avansul pentru rezervarea datei este nerambursabil.

Dacă doriți să reprogramați evenimentul pentru o altă dată, va fi necesar să achitați un nou avans pentru rezervarea acelei date.

Ne străduim să fim flexibili și să oferim soluții care să se potrivească nevoilor dvs., având în vedere și parteneriatele exclusive pe care le avem cu furnizorii.

Pentru a vă asigura că totul este perfect, accesul în sală de către prestatorii externi poate fi făcut începând cu ora 12:00 (amiază). Sala trebuie eliberată a doua zi până în ora 6 dimineața, fiind preluată de personalul de curățenie.

Fumatul în interiorul sălii și al bailor este interzis. Cu toate acestea, avem o terasă special amenajată pentru cei care doresc să fumeze. În ceea ce privește vaparea, aceasta este permisă.

Parcare și Accesibilitate

La Kalipso, ne-am asigurat că invitații dvs. beneficiază de cea mai bună experiență încă de la sosire. Oferim peste 100 de locuri de parcare, gratuite pentru invitați, atât în interiorul locației, cât și la intrarea acesteia. Parcarea privată este amenajată pentru comoditatea și siguranța invitaților, fiind monitorizată video 24/7.

Accesul la Kalipso este facil și convenabil. Invitații dvs. pot ajunge la locație folosind diverse mijloace de transport, precum ride-sharing, Uber, Bolt sau taxi. Deși nu oferim servicii de transport directe, locația noastră este ușor accesibilă și bine conectată la principalele artere de circulație.

Deși nu oferim direct servicii de transport pentru invitați, suntem bucuroși să vă oferim recomandări și să vă ajutăm în organizarea transportului. Ne dorim ca fiecare detaliu al evenimentului dvs. să fie perfect, iar invitații să se bucure de o experiență de neuitat de la sosire până la plecare.

Desigur! Autocarul poate ajunge fără probleme până în fața locației noastre. Totuși, având în vedere că parcarea ar putea fi ocupată de mașinile invitaților, manevrele de întoarcere ale autocarului pot fi dificile. Prin urmare, sugestia noastră este ca șoferul autocarului să vă lase în zona digului Lacului Ciric. Astfel, veți avea o sosire fără griji și în siguranță.

Estetică și personalizare

Absolut! La Kalipso, ne mândrim cu flexibilitatea și adaptabilitatea noastră. Puteți personaliza întregul decor al salii, atâta timp cât nu afectează structura salii, vopselele de pe pereți, lemnul și alte obiecte.

Cu toate acestea, avem câteva restricții pentru siguranța tuturor: lumânările și orice alte decoratiuni pe bază de foc sunt interzise. In locul acestora avem „Bonfire-ul iubirii” care aprinde seara pentru o atmosferă magică. Artificiile sunt, de asemenea, interzise, dar ne asigurăm că fiecare detaliu luminează povestea ta de dragoste, oferindu-ți un spectacol vizual memorabil.

Da, cu siguranță! Ne mândrim cu evenimentele pe care le-am găzduit și avem o galerie extinsă pe site-ul nostru, în categoria „Galerie„. Aici veți găsi poze de la evenimente organizate de diverși artiști, alături de invitații acestora. Este o ocazie excelentă să vă inspirați și să vedeți cum pot fi transformate spațiile noastre pentru a se potrivi perfect cu viziunea dvs.

Ne mândrim cu iluminatul ambiental personalizabil, care poate fi adaptat pentru a crea atmosfera perfectă pentru evenimentul tău. De asemenea, oferim recomandări pentru muzică live, fie că preferi un DJ sau o formație live.

Restricții

La Kalipso, ne dorim să oferim libertate creativă, dar cu respect pentru siguranță și integritatea locației.

Puteți personaliza decorul sălii, dar trebuie să avem grijă să nu afectăm structura, vopseaua de pe pereți sau alte obiecte. Luminările și decoratiunile pe bază de foc, precum și artificiile, sunt interzise. În ceea ce privește muzica, nu avem restricții specifice, dar ne asigurăm că nivelul de zgomot este confortabil pentru toți invitații.

Sigur că da! Deși avem o bucătărie proprie unde maeștrii noștri bucătari pregătesc delicii culinare, suntem deschiși la colaborări cu furnizori externi pentru catering și decor.

De fapt, avem chiar recomandări de incredere pe care le putem împărtăși cu voi. Cu toate acestea, vă încurajăm să profitați de meniurile noastre personalizabile și de serviciile noastre de decorare pentru a vă asigura că totul este perfect.

Nu, accesul în bucătărie este rezervat exclusiv personalului autorizat.

Dacă aveți orice fel de solicitare sau întrebare legată de bucătărie, vă rugăm să vă adresați șefului de sală, managerului sau event plannerului. Ei sunt aici pentru a vă ajuta și a se asigura că evenimentul dvs. decurge fără probleme.

Facilități

La Kalipso, ne mândrim cu oferirea unui pachet de bază bogat în facilități pentru a asigura un eveniment de neuitat. Pachetul nostru include:

 • Sistem avansat de climatizare și aer condiționat pentru confortul optim al invitaților.
 • Meniuri variate și personalizabile, cu opțiunea de degustare gratuită pentru a te asigura că totul este perfect.
 • Confort pe durata evenimentului: Două camere speciale, dotate cu toate facilitățile moderne, gândite pentru confortul tău total în ziua cea mare.
 • Iluminat ambiental personalizabil pentru a crea atmosfera dorită.
 • Echipă de ospătari și personal de servire pentru un serviciu impecabil.
 • Parcare privată pentru comoditatea invitaților.
 • Wi-Fi gratuit pentru invitați să poată partaja momentele speciale.
 • Zonă de primire și cocktail pentru a întâmpina invitații înainte de eveniment.
 • Mobilier elegant și confortabil.
 • Spații multiple pentru amplasare – cocktail bar, candybar, cabina foto, și video 360.
 • Torțe de foc „Bonfire-ul iubirii” aprinse seara pentru o atmosferă magică.
 • Loc special pentru live cooking show pentru a impresiona invitații cu preparate culinare realizate în fața lor.
 • Zone dedicate pentru cabine foto.
 • Alimentare continuă cu generator de energie. Ne asigurăm că evenimentul tău decurge fără întreruperi, eliminând riscul penelor de curent.
 • Garderobă spațioasă: O zonă dedicată pentru depozitarea hainelor invitaților, asigurându-le confortul și comoditatea.

Sigur că da! Deși avem o bucătărie proprie unde maeștrii noștri bucătari pregătesc delicii culinare, suntem deschiși la colaborări cu furnizori externi pentru catering și decor. De fapt, avem chiar recomandări de incredere pe care le putem împărtăși cu voi. Cu toate acestea, vă încurajăm să profitați de meniurile noastre personalizabile și de serviciile noastre de decorare pentru a vă asigura că totul este perfect.

La Kalipso, Meniurile servite la evenimentele organizate sunt preparate exclusiv în bucătăria proprie de către maeștrii noștri bucătari. Bucătăria este situată în incinta centrului de evenimente de lux Kalipso. Ne-am gândit la un astfel de concept pentru a crea un concept integrat de servicii pentru organizarea nunților, botezurilor și petrecerilor.

Desigur! Sala Kalipso Alma beneficiază de o superbă grădină amenajată pe o suprafață de 5000 mp în care regășiți o zonă de terasă, piscină și fântână arteziană. Proiectul Kalipso Garden este menit să întrunească cerințele unui eveniment de tip cocktail sau eveniment monden, ceremonii pline de emoție, precum cununiile religioase. De asemenea, avem o terasă încălzită pe malul lacului Ciric, perfectă pentru relaxare și discuții într-un cadru idilic.

Disponibilitate

Pentru a verifica disponibilitatea datei dorite, vă invităm să accesați direct calendarele noastre online pentru fiecare sală în parte. Kalipso Alma și Kalipso Lago au calendare separate de disponibilitate, astfel încât să puteți vedea cu ușurință care sunt datele libere pentru fiecare locație.

Odată ajunși pe calendarul de evenimente, zilele indisponibile sunt marcate cu roșu.

Dacă data dorită de dvs. nu este marcată cu roșu, înseamnă că este disponibilă. Pentru a rezerva data, puteți apăsa direct pe butonul „Rezerva data” de pe pagina de calendar. 

Înțelegem că pot apărea situații neprevăzute. În cazul schimbarii datei unui eveniment, avansul pentru rezervarea datei achitat anterior este nerambursabil. Reprogramarea evenimentului pentru o altă dată va necesita achitarea unui nou avans pentru rezervarea acelei date.

Cu toate acestea, ne angajăm să lucrăm împreună cu dvs. pentru a găsi cea mai bună soluție și a ne asigura că evenimentul dvs. va fi la fel de special, indiferent de data.

Pentru a vizita și a vă prezenta sălile Kalipso, vă rugăm să solicitați o programare online sau să ne contactați telefonic la 0730 986 046 sau pe WhatsApp.

Este esențial să știți că accesul în curtea Kalipso este permis doar cu o programare prealabilă, având zile specifice dedicate vizitelor.

Dorim să vă oferim cea mai bună experiență, așa că orice prezență nesolicitată în prealabil va fi tratată fără prioritate sau deloc. Prioritatea noastră este acordată cuplurilor care au făcut o programare în avans. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Desigur! Conștientizăm că multe cupluri pot fi în afara țării sau au programe încărcate, așa că suntem pregătiți să vă oferim această opțiune. Vă putem oferi un tur virtual al sălii prin intermediul unui apel video, fie că este pe FaceTime, WhatsApp, Messenger sau Instagram. Doar spuneți-ne ce platformă preferați și ne vom adapta pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută.

Mâncarea și băutura

Desigur! La Kalipso, ne mândrim cu capacitatea noastră de a oferi meniuri personalizate care să se potrivească perfect cu gusturile și preferințele dvs. Avem 6 meniuri prestabilite, plus opțiuni Ovo-lacto vegetariene și de post, dar suntem deschiși la orice idee aveți. Bucătarii noștri cu experiență vastă sunt aici pentru a vă ajuta să creați un meniu de neuitat.

Vă invităm să trăiți o Degustare Culinară înainte de ziua cea mare, pentru a vă asigura că totul este perfect.

Da, ne preocupăm profund de nevoile și preferințele fiecărui invitat. Putem adapta orice meniu în funcție de cerințele speciale, fie că este vorba de alergii alimentare, diete speciale sau alte restricții. Cu bucătăria noastră complet echipată și cu maeștrii noștri bucătari, ne asigurăm că fiecare fel de mâncare este pregătit cu cea mai mare atenție.

Desigur! Oferim meniuri speciale pentru cei mici. Detaliile și opțiunile vor fi discutate direct cu mirii pentru a se potrivi perfect nevoilor și preferințelor lor.

Contract și termeni

Desigur! Suntem dedicați transparenței și vă încurajăm să vă informați înainte de a lua o decizie. Puteți solicita un exemplu de contract în scris la adresa [email protected]. Cu Contracte Transparente, ne asigurăm că nu există surprize și că toate promisiunile noastre sunt respectate.

Înțelegem că pot apărea situații neprevăzute. În cazul schimbarii datei unui eveniment, avansul pentru rezervarea datei achitat anterior este nerambursabil. Reprogramarea evenimentului pentru altă dată va necesita achitarea unui nou avans pentru rezervarea acelei date.

Ne străduim să fim flexibili și să venim în întâmpinarea nevoilor dvs., oferind Buget Adaptabil și Parteneriate de Excepție pentru a vă oferi cea mai bună experiență.

Dacă numărul de invitați care participă la eveniment este mai mic decât cel stipulat în contract, mirii vor fi responsabili pentru plata integrală a diferenței de meniuri corespunzătoare numărului de persoane menționat în contract.

Opinii anterioare

Ne mândrim cu feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de-a lungul anilor. Puteți citi recenziile clienților pe paginile de specialitate precum Google sau Facebook. De asemenea, pe site-ul nostru, în categoria „Galerie”, veți găsi poze de la evenimente organizate de diverși artiști, alături de invitații acestora. Dacă doriți mărturii suplimentare, puteți solicita direct event plannerului nostru.

La Kalipso, ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Suntem deschiși la orice feedback și facem tot posibilul să remediem problemele și să ne îmbunătățim continuu. Ne-am ținut de cuvânt și acest lucru se reflectă în serviciile oferite în prezent. Fiecare părere contează pentru noi și ne ajută să creștem și să ne perfecționăm.

Siguranță și continuitate

Siguranța invitaților este o prioritate pentru noi. Avem un sistem de securitate și supraveghere video 24/7. De asemenea, avem un generator electric de mare putere cu autonomie de 24 de ore pentru a evita întreruperi nedorite.

Da, pentru asigurarea siguranței alimentare a dumneavoastră și a invitaților, cerem un Certificat de conformitate pentru torturi și prăjituri.

Deși piscina adaugă un plus de estetică și eleganță locației noastre, folosirea acesteia este interzisă înaintea, în timpul și după eveniment. Ne dorim să asigurăm siguranța și confortul tuturor invitaților.

La Kalipso, ne-am asigurat că evenimentul dvs. decurge fără întreruperi. Dispunem de un generator electric de mare putere cu autonomie de 24 ore. Pe toată durata evenimentului dvs., vom folosi acest generator, eliminând astfel riscul penelor de curent. Ne-am gândit la această soluție pentru a evita întreruperi nedorite și pentru a vă oferi o experiență fără griji. De asemenea, respectăm toate regulile și standardele în vigoare cu privire la siguranța și sănătatea invitaților.

Evenimentul dvs. poate dura până la ora 4 am. La Kalipso, ne asigurăm că fiecare moment este special și neadaptăm nevoilor dvs. Întotdeauna comunicăm orice aspect ce ține de organizarea evenimentului împreună cu clienții noștri și stabilim cu precizie programul și orarul, pentru ca toată lumea să fie mulțumită și să plece cu amintiri de neuitat.