fbpx

Cununie civilă in aer liber

Cununie civilă în aer liber

Organizează-ți cununia civilă într-un cadru de poveste, lângă Lacul Ciric.

Solicită oferta
Intro

Cununia civilă în aer liber: O tendință în creștere în Iași

În ultimii ani, cununia civilă în aer liber a devenit o tendință în creștere, mai ales în locații pitorești precum Kalipso. Cuplurile moderne caută modalități unice de a-și celebra iubirea, iar o cununie în aer liber oferă exact atmosfera romantică și neconvențională pe care o doresc.

De ce alegi o cununie civilă în aer liber la Kalipso?

Kalipso, cu peisajele sale pitorești și clima plăcută, este locul ideal pentru o cununie civilă în aer liber. Fie că îți dorești o cununie civilă în aer liber toamna, cu frunzele colorate ca fundal, sau într-o zi însorită de vară, Kalipso oferă locații de vis pentru orice anotimp.

Cununie civilă în aer liber toamna: Magia anotimpului aurii

Toamna, cu paleta sa de culori calde și atmosfera sa liniștită, este momentul perfect pentru o cununie civilă în aer liber. Imaginează-ți să îți spui jurămintele înconjurat de frunze aurii și razele soarelui de toamnă. La Kalipso, te ajutăm să transformi această viziune în realitate, oferindu-ți locația perfectă pentru o cununie civilă în aer liber toamna.

Beneficii exclusive la Kalipso

Dacă optezi să organizezi nunta în salile noastre, Kalipso Alma sau Kalipso Lago, avem o veste excelentă pentru tine: cununia civilă este gratuită! Da, ai citit corect. Ne dorim să îți oferim o experiență completă și fără griji, așa că ne ocupăm de toate detaliile pentru ca tu să te bucuri de ziua ta specială.

Cununie civilă în aer liber: Magia unui moment unic în inima naturii

În România, într-o lume în care fiecare detaliu contează, alegerea locului pentru organizarea cununiei civile poate fi o decizie cu adevărat semnificativă. Dacă visezi la un moment special, înconjurat de natură și însoțit de susurul apei, atunci ai ajuns în locul potrivit.

O Cununie Civilă ca în Vise

La Kalipso, îți oferim posibilitatea de a-ți uni destinele într-un cadru natural de excepție. Avem două zone speciale pentru cununiile civile, fiecare cu farmecul său unic. Una dintre ele este deja amenajată cu grijă și atenție la detalii, gata să te primească și să îți ofere un decor de vis pentru momentul special.

Dar dacă vrei să aduci o notă de originalitate și să îți pui amprenta personală pe acest moment, te invităm pe marginea lacului. Aici, în același cadru natural, viitorii soți pot să își spui jurămintele în fața celor dragi, cu lacul ca martor și cu verdele naturii ca fundal. Este ca și cum ai fi într-un film, unde tu și jumătatea ta sunteți protagoniștii.

Colaborări pentru un Decor de Vis

Știm că fiecare cuplu este unic și are viziuni diferite despre cum ar trebui să arate cununia civilă în aer liber. De aceea, recomandăm să colaborați cu o firmă de decorațiuni pentru a personaliza spațiul după gustul vostru. Noi vă punem la dispoziție scaunele, maxim 50, pentru a vă asigura că invitații voștri sunt confortabili.

În condițiile în care nu știi de unde să începi sau ce firmă de decorațiuni să alegi, noi avem recomandări de top. Colaborăm cu profesioniști în domeniu care știu cum să transforme orice spațiu într-un loc de poveste.

Cununie civilă la Kalipso Lago sau Kalipso Alma?

Indiferent de alegerea ta, fie că optezi pentru misterul și eleganța Kalipso Lago sau pentru rafinamentul și intimitatea Kalipso Alma, te asigurăm că vei avea parte de o cununie civilă în aer liber de neuitat. Ambele locații sunt gândite să îți ofere un cadru natural, unde să te simți ca într-un colț de rai.

0

Capacitatea maximă de invitați

0

de metrii pătrați de grădină

+0

Locuri de parcare pentru invitați

Transformă Visul în Realitate la Kalipso

Organizează-ți cununia civilă într-un cadru de poveste, lângă Lacul Ciric
Vezi disponibilitatea

Fotografii de la cununiile civile organizate la Kalipso

Consultanță și Recomandări Bazate pe Parteneriate de Succes

La Kalipso, nu doar oferim un spațiu de vis pentru cununie in aer liber, ci și consultanță și recomandări bazate pe parteneriate pe care le-am avut cu succes de-a lungul anilor.

Solicită oferta

Organizare și Planificare

Beneficiază de servicii de organizare și planificare complete pentru a te asigura că evenimentul tău decurge fără probleme.

Muzică Live

Fie că preferi un DJ sau o formație live, îți oferim cele mai bune recomandări pentru a anima atmosfera.

Candy Bar

Recomandăm delicii dulci și colorate pentru a satisface pofta de dulce a invitaților.

Aranjamente Florale

Lasă-te inspirat de cele mai frumoase și proaspete aranjamente florale pentru evenimentul tău.

Artificii de Zi

Transformă declarația voastră de dragoste într-un spectacol vizual de neuita.

Cocktail Bar Mobil

Bucură-te de cele mai rafinate cocktailuri, preparate la fața locului de barmani profesioniști.

Două săli unice, două Experiențe de Neuitat

Descoperă magia Kalipso Alma și aventura Kalipso Lago, unde natura își dezvăluie toată splendoarea