fbpx

Contactează Sala de evenimente Kalipso

Online
Bucuroși să te ajutăm

Contactează Sala de evenimente Kalipso

Suntem lângă voi, pregătiți să vă ajutăm să lăsăți bucuria sa se întâmple, răspunzând la orice întrebare.

Hai ne cunoaștem

Scrie-ne pe scurt cu ce te putem ajuta și în cel mai scurt timp, te vom suna!

Email & Telefonic

Bună 👋

Suntem lângă voi, pregătiți să vă ajutăm să lăsăți bucuria sa se întâmple, răspunzând la orice întrebare.

Ne gășiți si pe social media

Kalipso - Sală de evenimente

Întrebări frecvente la Kalipso

Găsiți rapid informațiile de care aveți nevoie înainte de a ne contacta.

Restaurantul Kalipso este situat într-o zonă pitorească, chiar lângă lac, oferind un cadru natural deosebit pentru evenimentele dumneavoastră.

Sala Kalipso se află pe malul stâng al Lacului Ciric.

Pentru indicații precise către Restaurantul Kalipso, vă invităm să accesați acest link.

La Kalipso, ne-am asigurat că invitații dvs. beneficiază de cea mai bună experiență încă de la sosire. Oferim peste 100 de locuri de parcare, gratuite pentru invitați, atât în interiorul locației, cât și la intrarea acesteia. Parcarea privată este amenajată pentru comoditatea și siguranța invitaților, fiind monitorizată video 24/7.

Ne puteți contacta la numărul de telefon +40 730 986 046 sau ne puteți trimite un e-mail folosind pagina noastră de contact.

De asemenea, suntem disponibili și pe WhatsApp.

Având în vedere că fiecare sală are disponibilitatea ei și propriul calendar de evenimente, vă rugăm să consultați datele disponibile înainte de a ne contacta.

Puteți verifica disponibilitatea pentru Kalipso Alma și pentru Kalipso Lago dand click pe numele salilor.

Da, punem la dispoziție două camere speciale pentru miri. Acestea sunt dotate cu baie proprie, terasă cu vedere la lacul Ciric, cabină de duș walk-in, pat matrimonial, televizor, dulap, oglindă și aer condiționat în fiecare cameră.

Aceste camere sunt ideale pentru momentele de relaxare și schimbare, oferind tot confortul necesar. Camerele sunt disponibile mirilor conform orelor menționate în contract, asigurându-vă un spațiu privat și elegant pentru pregătirea evenimentului.

Sala noastră Kalipso Alma poate găzdui un număr minim de 170 de persoane și până la un maxim de 300 de persoane. Pentru evenimentele organizate în zilele de sâmbătă și duminică, cerința minimă este de 170 de persoane, în timp ce pentru zilele de vineri cerința minimă este de 150 de persoane. Această capacitate generoasă, împreună cu sistemul avansat de climatizare și aer condiționat, asigură confortul tău și al invitaților, indiferent de dimensiunea evenimentului.

Sala noastră Kalipso Lago poate găzdui un număr minim de 70 de persoane și până la un maxim de 240 de persoane. Reține că pentru zilele de sâmbătă capacitatea minimă este de 100 de persoane. În restul zilelor, sala poate găzdui între 70 și 240 de persoane. Cu o cerință minimă de 70 de persoane, la fel ca și sora sa mai mare, Kalipso Lago beneficiază de un sistem avansat de climatizare și aer condiționat, garantând confortul optim pentru toți invitații tăi.

Da, există o cerință minimă de invitați în funcție de sala și ziua aleasă:

Pentru Kalipso Alma:

  • În zilele de sâmbătă și duminică, cerința minimă este de 170 de persoane.
  • În zilele de vineri, cerința minimă este de 150 de persoane.

Pentru Kalipso Lago:

  • Cerința minimă este de 70 de persoane, pentru zilele de vineri si duminica, iar pentru zilele de sâmbătă cerința minimă este de 100 de persoane.

Aceste cerințe ne ajută să ne asigurăm că fiecare eveniment beneficiază de o atmosferă intimă și confortabilă, optimizată pentru numărul de invitați.

Absolut! Avem două zone speciale pentru cununiile civile. Una este deja amenajată, iar cealaltă este pe marginea lacului, oferind un cadru romantic, perfect pentru poze. Pentru această zonă, recomandăm să colaborați cu o firmă de decorațiuni, iar noi vom pune la dispoziție scaunele (maxim 50 de scaune). Imaginează-ți o cununie în aer liber, în inima naturii, cu verde cât vezi cu ochii.

La Kalipso, punem accent pe transparență și calitate. Nu avem o taxă separată pentru închirierea sălii; costul este inclus în prețul total al meniului. Asta înseamnă că beneficiați de toate facilitățile noastre premium fără costuri suplimentare.

În schimb, pentru a vă asigura data dorită, percepem un avans de 7500 lei. Acest avans se va deduce din suma totală a evenimentului.

Pentru avans, acceptăm plata în numerar, prin transfer bancar sau la POS. Dacă preferați plata la POS, vă rugăm să ne informați cu o zi înainte.

La semnarea contractului, va trebui să achitați 7500 lei ca avans pentru rezervarea datei.

Puteți plăti în numerar, prin transfer bancar sau la POS direct cu cardul. Dacă preferați plata direct cu cardul la POS, vă rugăm să ne informați cu o zi înainte.

Rețineți: Avansul nu se returnează dacă evenimentul este anulat sau amânat.

După eveniment, avansul de 7500 lei se va scădea din costul total.

Ne dedicăm să vă oferim servicii de top, garantând că investiția dvs. se traduce într-o experiență memorabilă.

Da, la Kalipso, ne mândrim cu flexibilitatea noastră. Oferim meniuri personalizabile și suntem deschiși la orice idee sau sugestie aveți. Fiecare detaliu poate fi adaptat pentru a se potrivi viziunii dvs. pentru eveniment.

Absolut! Pentru a vă răsplăti alegerea, oferim 10 meniuri gratuite pentru nuntile organizate de luni până vineri și pentru cele din extra sezon (din Noiembrie până în Aprilie). Este modul nostru de a vă mulțumi pentru încrederea acordată.

Se poate plăti prin Cash, transfer bancar sau plata la POS cu cardul. Vă rugăm să ne anunțați cu o zi înainte dacă optați pentru plata la POS.

La Kalipso Alma, ne dorim ca fiecare eveniment să fie vibrant și plin de energie. Nu avem restricții specifice privind muzica sau nivelul de zgomot. Cu toate acestea, ne asigurăm că atmosfera este potrivită pentru toți invitații, oferind un sistem de iluminat ambiental personalizabil și recomandări pentru muzică live, fie că preferi un DJ sau o formație live.

Înțelegem că planificarea unui eveniment poate avea neprevăzute. Dacă decideți să anulați evenimentul, avansul pentru rezervarea datei este nerambursabil.

Dacă doriți să reprogramați evenimentul pentru o altă dată, va fi necesar să achitați un nou avans pentru rezervarea acelei date.

Ne străduim să fim flexibili și să oferim soluții care să se potrivească nevoilor dvs., având în vedere și parteneriatele exclusive pe care le avem cu furnizorii.

Absolut! La Kalipso, ne mândrim cu flexibilitatea și adaptabilitatea noastră. Puteți personaliza întregul decor al salii, atâta timp cât nu afectează structura salii, vopselele de pe pereți, lemnul și alte obiecte.

Cu toate acestea, avem câteva restricții pentru siguranța tuturor: lumânările și orice alte decoratiuni pe bază de foc sunt interzise. In locul acestora avem “Bonfire-ul iubirii” care aprinde seara pentru o atmosferă magică. Artificiile sunt, de asemenea, interzise, dar ne asigurăm că fiecare detaliu luminează povestea ta de dragoste, oferindu-ți un spectacol vizual memorabil.

La Kalipso, Meniurile servite la evenimentele organizate sunt preparate exclusiv în bucătăria proprie de către maeștrii noștri bucătari. Bucătăria este situată în incinta centrului de evenimente de lux Kalipso. Ne-am gândit la un astfel de concept pentru a crea un concept integrat de servicii pentru organizarea nunților, botezurilor și petrecerilor.

Ai o întrebare?

Dacă ai o nelămurire, nu ezită să ne contactezi dând click pe butonul de mai jos.